Huisregels

logo hondenschool Dogs HighschoolOm de trainingen op de hondenschool goed te laten
verlopen, hebben we een aantal huisregels. We verzoeken u vriendelijk deze regels door te lezen en in acht te nemen. Alvast bedankt!

REGELS VAN DE MANEGE

U parkeert uw auto op de daarvoor aangegeven plaatsen.
U en uw hond dienen geen contact te hebben met de paarden.
De manege is geen uitlaatgebied voor de honden, doet uw hond toch per ongeluk zijn behoefte op het terrein dient u dit direct op te ruimen, ook buiten het terrein van de manege geldt een opruimplicht (ook al ligt er iets van een andere hond, de ontlasting van onze cursus honden dient te allen tijde worden opgeruimd).
U mag gebruik maken van het toilet van de manege, deze bevindt zich rechts direct bij binnenkomst van het gebouw, de kantine zit op de bovenverdieping en ook hier mag u gebruik van maken mits deze geopend is.
Bij het betreden van het terrein, moet uw hond zijn aangelijnd.

 

INENTINGEN:

Uw hond dient de reguliere inentingen te hebben gehad of getiterd zijn. Bij de eerste les dient u het entingsboekje te laten controleren.

 

VOORDAT U MET DE TRAINING BEGINT:

Zorg dat uw hond minimaal 1,5 uur voorafgaand aan de training niet heeft gegeten en dat u niet binnen een half uur na de training uw hond eten geeft (i.v.m. maagtorsie)
Laat uw hond goed uit voor de training zodat hij/zij het veld niet bevuilt met zijn behoefte
Denkt u er aan om een speeltje mee te nemen, voldoende beloningssnacks voor de hond en poepzakjes om “gedane zaken” op te ruimen.
Uw hond draagt geen corrigerende halsband en/of corrigerend tuig.

 

INSTRUCTIES OP HET VELD

De honden zijn altijd aangelijnd, tenzij uw instructeur anders aangeeft.
Laat aangelijnde honden niet met elkaar spelen of aan elkaar snuffelen.
Gebruik van toestellen is alleen toegestaan onder begeleiding van de trainer van de hondenschool, dit om blessures te voorkomen
Familieleden en bekenden mogen uiteraard op de hondenschool komen kijken. Om de honden niet af te leiden, is het belangrijk dat de toeschouwers rustig aan de kant van het veld blijven staan. Kom niet aan andere aangelijnde honden zonder toestemming van de eigenaar
Geef geen voer aan andermans hond, honden kunnen allergisch zijn voor bepaalde voedingsmiddelen, bovendien komen deze honden om te trainen met hun baasjes en is het niet wenselijk om van iedereen zo maar lekkers te krijgen.
Mocht een les nog bezig zijn wanneer u arriveert, wacht dan rustig aan de kant tot de les beëindigd is
Speel op het trainingsveld niet met ballen en/of stokken.

 

VERHINDERING

Bent u verhinderd? Geef dat dan door aan de hondenschool. Dat kan per mail diana@dogshighschool.nl of telefoon 0597 – 530546 (Elizabeth).
In principe gaan de lessen altijd door, maar bij extreme weersomstandigheden kan de hondenschool besluiten de les te annuleren. We brengen u hiervan tijdig via de mail op de hoogte. Check daarom uw mail voor uw vertrek naar de training bij slechte weersomstandigheden.

 

AANSPRAKELIJKHEID

De training op de hondenschool geschiedt geheel op eigen risico.
De stichting kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan, vermissing van en/of diefstal van u, uw hond en/of bezittingen
De cursist dient te beschikken over een WA-verzekering, waarbij de hond is meeverzekerd.
De Stichting is niet aansprakelijk voor het behaalde resultaat van de gevolgede cursussen, het resultaat van de training is erg afhankelijk van uw inzet buiten de cursus uren om.
De stichting behoudt zich het recht voor om een cursist uit te sluiten van het examen als deze meer dan 1/3 van de lessen heeft gemist.

 

ZIEKTE EN/OF LOOPSHEID

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de instructeur met uw zieke of loopse hond te trainen, is uw hond onder behandeling van een dierenarts of specialist dan dient u uw trainer hiervan op de hoogte te stellen.

 

BETALING VAN HET CURSUSGELD

Om trainingen te volgen bij de hondenschool ‘Stichting Dogs Highschool’ betaalt u cursusgeld.
Het cursusgeld dient vóór of tijdens de eerste officiële training te zijn voldaan
Betaling van het cursusgeld dient te worden overgemaakt via de bank IBAN : NL46RABO0301949557 of voor aanvang van de eerste les contant (in een gesloten envelop met uw naam er op vermeld) bij uw instructeur.
Bij tussentijds stoppen met de cursus is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk.

Wij wensen u en uw hond veel trainingsplezier!


De hondenschool die je niet aan het lijntje houdt.