Agility

 Pre-Agility

Pre-agility is behendigheid voor honden vanaf 9 maanden , waarvoor de   honden de  basis gehoorzaamheidsoefeningen wel dienen te beheersen.
Deze cursus is bedoeld voor combinaties die behendigheid willen gaan doen maar waarvoor de hond  nog te jong is (minimaal 1 jaar). We  leren  ze hier spelenderwijs, zonder een lichamelijke overbelasting  de  behendigheidstoestellen aan. Waarbij diverse technieken aanbod komen die later goed van pas kunnen komen bij een vervolg in de behendigheid.

De cursus bestaat uit 12 lessen.

Inschrijven


pagina terug


Agility Starters

Agility Starters is behendigheid voor honden die minimaal 1 jaar oud zijn, ook hiervoor geldt weer dat basisgehoorzaamheid er goed in zit.

Tijdens deze cursus leren we alle toestellen aan en proberen deze aan elkaar te koppelen zodat we een  begin maken met het lopen van kleine parcoursen.

Deze cursus bestaat uit 12 lessen en wordt tijdens de laatste les afgesloten met een  examen.

Inschrijven


pagina terug


Agility Advanced

Agility advanced is het vervolg van de  behendigheids cursus Agility starters, ook hier gaat het om  12 lessen waarin we  leren parcoursen te lopen, bepaalde wissels te maken en door veel te herhalen de honden zeker te maken op de diverse toestellen.

Inschrijven


pagina terug


Agility Competition

Agility Competition is behendigheidstraining voor iedereen die behendigheidswedstrijden loopt of wil gaan lopen, je kunt je inschrijven voor blokken van 12 weken of voor een jaarkaart.

Er wordt les gegeven in groepen van maximaal 6 combinaties waarbij de groepen op niveau worden ingedeeld.

Inschrijven


pagina terug


Agility for Fun

Agility for fun is behendigheid voor die combinaties die  graag verder willen gaan met het trainen op recreatief niveau van behendigheid maar niet de ambitie hebben om wedstrijden te gaan lopen, er wordt les gegeven in groepen van maximaal 6 combinaties.

Voor deze cursus kunt u zich voor blokken van 12 weken opgeven of voor een jaar.

Inschrijven

pagina terug

De hondenschool die je niet aan het lijntje houdt.