Agility

 Pre-Agility

pre agility

Pre-agility is voor honden vanaf 9 maanden , voorwaarde is dat de honden de  basis gehoorzaamheidsoefeningen wel beheersen.
Deze cursus is bedoeld voor combinaties die de behendigheid in willen maar waarvoor de hond  nog te jong is (minimaal 1 jaar),  hier leren we spelenderwijs zonder een lichamelijke overbelasting bepaalde behendigheidstoestellen  aan en diverse technieken die later goed van pas kunnen komen bij de behendigheid.

De cursus bestaat uit 12 lessen.

Inschrijven
 

pijltje-terug2


Agility Starters

pre-agility

Agility Starters is voor honden die minimaal 1 jaar oud zijn, ook hiervoor geldt weer dat basisgehoorzaamheid er goed in zit.

Tijdens deze cursus leren we alle toestellen aan en proberen deze aan elkaar te koppelen zodat we een  begin maken met het lopen van kleine parcoursen.

Deze cursus bestaat uit 12 lessen en wordt tijdens de laatste les afgesloten met een  examen.
 
Inschrijven
 

pijltje-terug2


Agility Advanced

agility advanced

Agility advanced is het vervolg van de cursus Agility starters, ook hier gaat het om  12 lessen waarin we  leren parcoursen te lopen, bepaalde wissels te maken en door veel te herhalen de honden zeker te maken op de diverse toestellen.
 
Inschrijven
 

pijltje-terug2


Agility Competition

pre-agility

Agility Competition is voor iedereen die behendigheidswedstrijden loopt of wil gaan lopen, je kunt je inschrijven voor blokken van 12 weken of voor een jaarkaart.

Er wordt les gegeven in groepen van maximaal 6 combinaties waarbij de groepen op niveau worden ingedeeld.
 
Inschrijven
 

pijltje-terug2


Agility for Fun

pre-agility

Agility for fun is voor die combinaties die  graag verder willen gaan met het trainen op recreatief niveau van behendigheid maar niet de ambitie hebben om wedstrijden te gaan lopen, er wordt les gegeven in groepen van maximaal 6 combinaties.

Voor deze cursus kunt u zich voor blokken van 12 weken opgeven of voor een jaar.
 
Inschrijven
 
pijltje-terug2

De hondenschool die je niet aan het lijntje houdt.